ASC Marathon Evolution XXL

ASC Marathon Evolution XXL

  Visoka zmogljivost za visoke zahteve

MARATHON EVOLUTION XXL je bil posebej zasnovan za uporabnike, ki zahtevajo visoko število kanalov. Ena sama snemalna naprava lahko spremlja 480 digitalnih (PCM30/PRI), 240 MVTC ali 120 VoIP kanalov. Podpira tudi mešane (analogni/digitalni) ali hibridne (digitalne/VoIP) konfiguracije, kljub temu pa kompaktna gradnja omogoča, da napravo vgradimo v 600 mm ohišje.

  Investicija v prihodnost

MARATHON EVOLUTION XXL deluje na operacijskem sistemu Linux, odprtokodna rešitev za povečano moč, zanesljivost in zaščito pred virusi v cenovno ugodnem paketu. MARATHON EVOLUTION XXL je zasnovan, da izpolnjuje industrijske standarde. Vgrajena arhitekturna modularnost omogoča kompatibilnost za prihodnost in zrcaljeni ter enostavno zamenljivi trdi diski, ki so povezani v načinu RAID-5, ter redundantni napajalniki omogočajo visoko stopnjo zaščite podatkov. Poleg velike kapacitete hranjenja podatkov (do 280.000 kanalnih ur) lahko arhivirate podatke na diske za arhiviranje ali pa preko povezanih NAS/DAS sistemov.

  Fleksibilna arhitektura

MARATHON EVOLUTION XXL lahko konfiguriramo za snemanje, nadziranje in arhiviranje različnih komunikacij iz ene lokacije in omogočanje iskanja in predvajanja posnetkov lokalno ali pa preko LAN / WAN povezave, intraneta ali interneta. Distributiven način snemanja vsebuje več snemalnih platform, oddelkov ali lokacij, poleg tega pa omogoča avtomatsko prenašanje podatkov na centralno INTERACTION platformo, ki omogoča medmrežni dostop.

Prenos

Brošura Marathon Evolution XXL
PDF dokument, ENG

ASC Marathon Evolution XXL
Dodatna oprema:
ASC Marathon WEBPlay
WEBplay je uporabniška aplikacija, ki v celoti temelji na tehnologiji brskalnikov in omogoča dostop do podatkov o klicih kadarkoli in kjerkoli. WEBplay ne potrebuje nameščanja nobene dodatne programske opreme na vašem osebnem računalniku. Samo preprosto odprite vaš priljubljen internetni brskalnik in vtipkajte WEBplay-ev URL naslov. Predvajanje klicev deluje s pomočjo standardnega multimedijskega predvajalnika (npr. Media Player).
Različni kriteriji iskanja kot npr. čas, kanal, klicna številka, imena operaterjev ali komentarjev omogočajo takojšnje in natančno iskanje klicev. Za najvišjo stopnjo varnosti poskrbi varna SSL povezava.
ASC Marathon Powerplay
POWERplay je močna aplikacija za iskanje in predvajanje posnetkov preko LAN ali intraneta. Temelji na Javi ter tako zagotavlja neodvisnost od tipa operacijskega sistema in omogoča večjezično podporo.
V prijaznem vmesniku lahko iščete po posnetkih z uporabo specifičnih kriterijev, nadzirate klice, predvajate več kanalov simultano, instantno dostopate do najnovejših klicev ali predvajate klice direktno iz arhiva.
ASC Marathon PowerPlay
INSTANTplay in INSTANT WEBplay delujeta z identičnimi uporabniškimi vmesniki ter tako omogočata iskanje in predvajanje posnekov na osebnem računalniku. Kupci lahko izbirajo med aplikacijo, ki deluje na principu strežnik/odjemalec ali pa temelji na tehnologiji internetnih brskalnikov.