ASC Marathon Evolution

    ASC Marathon Evolution

    MARATHON EVOLUTION je najnovejši proizvod proizvajalca ASC. Je prvi registrofon na svetu, katerega osnova je operacijski sistem LINUX. Odlikuje se po izjemni stabilnosti delovanja, sposobnostih medsebojne komunikacije (LAN, WAN, internet,…), uporabniku prijaznem okenskem okolju, s sposobnostjo zajemanja podatkov iz katerega koli danes poznanega vira (analogna in digitalna telefonija, VoIP,…). Omogoča različne načine shranjevanja posnetkov.

Prenos

Brošura Marathon Evolution
PDF dokument, ENG

Dodatna oprema:
ASC Marathon WEBPlay
WEBplay je uporabniška aplikacija, ki v celoti temelji na tehnologiji brskalnikov in omogoča dostop do podatkov o klicih kadarkoli in kjerkoli. WEBplay ne potrebuje nameščanja nobene dodatne programske opreme na vašem osebnem računalniku. Samo preprosto odprite vaš priljubljen internetni brskalnik in vtipkajte WEBplay-ev URL naslov. Predvajanje klicev deluje s pomočjo standardnega multimedijskega predvajalnika (npr. Media Player).
Različni kriteriji iskanja kot npr. čas, kanal, klicna številka, imena operaterjev ali komentarjev omogočajo takojšnje in natančno iskanje klicev. Za najvišjo stopnjo varnosti poskrbi varna SSL povezava.
ASC Marathon Powerplay
POWERplay je močna aplikacija za iskanje in predvajanje posnetkov preko LAN ali intraneta. Temelji na Javi ter tako zagotavlja neodvisnost od tipa operacijskega sistema in omogoča večjezično podporo.
V prijaznem vmesniku lahko iščete po posnetkih z uporabo specifičnih kriterijev, nadzirate klice, predvajate več kanalov simultano, instantno dostopate do najnovejših klicev ali predvajate klice direktno iz arhiva.
ASC Marathon PowerPlay
INSTANTplay in INSTANT WEBplay delujeta z identičnimi uporabniškimi vmesniki ter tako omogočata iskanje in predvajanje posnekov na osebnem računalniku. Kupci lahko izbirajo med aplikacijo, ki deluje na principu strežnik/odjemalec ali pa temelji na tehnologiji internetnih brskalnikov.