Pribor za polnjenje radijskih postaj Motorola serije GP

prvi Enojni hitri polnilec vam poleg hitrega časa polnjenja – le 90 minut (odvisno od kapacitete) za nikljeve baterije omogoča tudi polnjenje LiIon.
polnilec_2 Inteligentni sistem za polnjenje baterij IMPRES™ vam zagotavlja najdaljši možen čas obratovanja in optimizira življenjsko dobo baterije s pomočjo naprednih algoritmov za polnjenje in funkcij za obnovitev baterije. Čeprav so vse inteligentne funkcije popolnoma izkoriščene le ob uporabi baterij IMPRES, lahko polnilec polni tudi navadne baterije.
polnilec_3 Motorolini večpolni polnilci IMPRES so sedaj na voljo z dvovrstičnimi LCD zasloni ki prikazujejo pomembne informacije. Zaslonov je lahko od 1 – 6. Moduli z zaslonom, vgrajeni v polnilec, nudijo ažurno analizo in podatke o polnjenih baterijah IMPRES, vključno s trenutnim stanjem polnjenja (polnjenje ali obnovitev), trenutno kapaciteto v mAh; polnost baterije v odstotkih, napetost baterije, serijsko številko baterije, kemijsko sestavo, preostali čas polnjenja, predvideno število polnilnih ciklov do naslednje obnovitve baterije itd.
polnilec_4 Avtomobilski polnilec za radijske postaje GP se priključi na 12V avtomobilsko napajanje. Komplet vsebuje polnilec, adapter za avtomobilsko napajanje, nosilec in navodila za uporabo.