Spletna stran je trenutno v fazi prenove / Website is currently under reconstruction

Izposoja radijskih postaj

Z lepšim vremenom prihaja tudi sezona prireditev na prostem. Verjamemo, da ste že zavihali rokave in s polno paro delate na projektih letošnjega leta. Ker si želimo, da bi bil vaš projekt čim bolj uspešen, vam predstavljamo našo storitev, ki vam lahko pri tem pomaga.

Kot najbrž že veste iz lastnih izkušenj, je komunikacija na množičnih prireditvah izrednega pomena za organizatorje in sodelujoče. Le s pravimi informacijami se lahko izognemo težavam ali jih lažje in bolj usklajeno rešujemo.

To vam omogoča delo z radijskimi postajami, s katerimi lahko komunicirate med različnimi skupinami uporabnikov, število udeleženih v pogovorih je praktično neomejeno, njihova uporaba pa popolnoma enostavna.

Zato vam pri Kompas Telekomunikacije d.o.o. pod ugodnimi pogoji nudimo najem kompletne opreme za komunikacijsko pokrivanje prireditvenega prostora ali območja (radijske postaje, prenosni repetitor, rezervne baterije in ostalo dodatno opremo), programiranje opreme na želene frekvence ter postavitev oziroma svetovanje pri namestitvi in uporabi.

izposoja radijskih postaj

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Za dodatne informacije smo vam na voljo na 01 530 31 10 ali mail@kompas-telekom.com

– Ekipa Kompas telekomunikacije d.o.o.

logo kvadrat

Copyright © 2019   |  Kompas Telekomunikacije d.o.o.